Ahogy én látom...

Kereszténység és programok Szegeden és környékén

Lelkes Táborok

2017. május 06. 11:45 - blackbird14

Ha nyár, akkor irány a tábor! :) De melyik is?

Lelkes Napok

Tavaly életemben először jutottam el a vajtai kastélyba a Lelkes Napok nevezetű ifjúsági (15-25 éves korig) táborba. HATALMAS változáson mentem keresztül: sokkal jobban megismerkedtem a Szentlélekkel. A környezet varázslatos volt, én nagyon imádom a fákat és ott minden tele volt velük! Ha pedig jobban meg szeretnéd érteni a kereszténységet, ha meg szeretnéd ismerni Isten teljes valóját, nagyon is ajánlom, hogy fogd a billentyűzetet és azonnal regisztrálj a táborba. Ha pedig még nem döntöttél, akkor itt van a programokból egy kis felsorolás neked: dicsőítés, zene, dicsőítés, zene, dicsőítés, tanítások nagyon klassz előadókkal, papokkal, fiatalokkal, finom kaják, sportnap, rengeteg érdekes műhely, melyek között válogathatsz, hová is szeretnél beülni, miről vagy kiről szeretnél többet megtudni. És megtapasztalás. Ha szeretnél találkozni Istennel, ebben a táborban biztosan Ő is ott lesz! :) Bizton állíthatom a tábor után egy másik ember leszel, az akinek Isten mindig is szánni akart. És az egész még csak most kezdődik! Neeeeee hagyd ki! Idei téma: a Bátorság.

18198576_1441018972607967_6136602014652509860_n.jpg

Facebook-link: https://www.facebook.com/lelkesnapok/?fref=ts

Tini Lelkes Napok

Ha 11-15 éves vagy, akkor ez a neked való tábor. Lelkes Napok csak kicsiben. Ha van ismerősöd, barátod, tesód, szomszédod, unokatesód, osztálytársad.... akkor ajánld nekik ezt a tábort, és gyertek minél többen! Idei téma: Ismerj meg egy új világot!

Facebook-link: https://www.facebook.com/tinilelkes/?fref=ts

 

Mindkét táborról itt tudhatsz meg többet:
http://lelkesnapok.webnode.hu/
(A táborok idén is két turnusban lesznek, tehát mindkét korosztály 2-2 időpont közül választhat. A tábor, a programok ugyanazok, az időpont és a helyszín más.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://istenkezeben.blog.hu/api/trackback/id/tr8912484835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása